Jdi na obsah Jdi na menu

O pohár na Famotě uefa

ObrazekO pohár na famotě uefa v Kobeřicích u Brna.
O pohár na famotě uefa

pátek 28. května 2010
sobota 29. května 2010

http://www.redl.cz/info.htm

Každým rokem se do Tramtárie sjíždí všichni známí  a kamarádi a kamarádi kamarádů aby strávili veselý víkend na konci května.

Takže jako vždy sobotu ve 14 hodin se koná fotbalové utkání mezi muzikanty a pozvanými osobnostmi proti místnímu  fotbalovému oddílu. Fotbalové utkání pak pozvolně přechází v koncert, který trvá do ranních hodin. Tato Vlastova akce se každoročně rozšiřuje o více muzikantů a ročník 2009 byl tedy rozšířen o "Bigbítový pátek", kde dostávají prostor mladí nadějní hudebníci.

Letos mají přijet zahrát a pobavit například TONNY BLUES BAND & YUWANA JENKINS (projekt Tonyho Smrčky – „Abraxas, Yoyoband, Žlutej pes aj.), LUBOŠ NOHAVICA a ESTER KOČIČKOVÁ, FUTURUM v původní sestavě (Roman Dragoun a Emil Kopřiva), METROPOLITNÍ SYMFONICKÝ ORCHESTR s (např. Jirka Zonyga aj. možná i nějaké překvapení?) řídí ARIELL SHARON.

Na pátek jsou připraveni zahrát např. MICHAL ŠINDELÁŘ TRIO - (Katapult), Metropolice, Where is my summer, Starostovi muži.

Další hudebníci jsou samozřejmě připraveni, ale nejsem oprávněn kazit překvapení. Určitě se bude na co koukat a poslouchat.

Tož dojeďte, kdo bude mít náladu a čas.

Obrazek


 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář