Jdi na obsah Jdi na menu

Jmenuji se Jan Urbanec a jsem 49 let mlád.

Stránky jsem vytvořil z potřeby pochlubit se svými fotografiemi, videoprací a zálibami. Jsou určeny všem, kteří mají podobné zájmy, případně měli zájem o moji foto a video práci. 

Můj život byl a je naplňován především sportem. 26 let jsem aktivně hrál lední hokej, kterým jsem se i nějakou chvíli živil. Po ukončení profesionální kariéry znovu objevuji sporty, kterým jsem se během hokejové kariéry nemohl věnovat, jako např. lyžování, rybaření, horolezení, turistika a mnoho dalších. Objevuji také nové a mezi nimi se objevila čtyřkolka (kterou mi posléze ukradli) a poté motocykly (nyní Yamaha XJR 1300).

Velkou zálibou se mi stalo fotografování a postupem času i natáčení videa. Zaměřuji se především na fotografování a natáčení koncertů. Mnoho muzikantů, které fotografuji, mě přijali za své přátele (všem za to dík) a na stránkách se budou postupně objevovat. Materiálu je mnoho a času málo, takže opravdu postupně :-).  V minulosti byli vydány hudební CD na kterých jsem se svými fotografiemi podílel a to pro FT Records dvě CD. Pro Slávka Janouška k jeho 60 narozeninám jsem měl také tu možnost.

Nově jsem začal plnit sny a to věnovat se alespoň částečně práci s videem a fotografiemi profesionálně. Neustále se učím a čelím novým výzvám. Od muziky jsem se dostal k natáčení především videoprohlídek realit a občas firemním/produktovým videím.

 

Váš John72

 

11541960_10204612225767857_3145470077332494486_n.jpg