Jdi na obsah Jdi na menu

FMX JAM na Krajcáku 25.8.2007

ObrazekFMX akce u Petra Kuchaře.

ObrazekAleš z kapely ONSET nás pozval na akci, kterou pořádá Petr Kuhcař v Hustopečích u Brna. Prý, že tam budou hrát, a protože jejich muzika a tento sport nám není cizí, nebylo rozhodování příliš složité. S kamarádem Farinem jsme na tuto akci jeli poprvé a tak jsme byli v očekávání, co se z toho vyklube. Z počátku jsme lehce bloudili a ocitli jsme se u vinných sklípků a místní domorodci nás přemlouvali, abychom dál nepokračovali a poseděli u vínka.  Nakonec jsme však zdárně dorazili do cíle. Zaparkovali jsme dle pokynů pořadatelů naprosto bezproblémově na poli. Odtud jsme již viděli, že akce bude zřejmě velmi dobře připravena. Trať byla nachystaná, podium pro kapelu stálo a občerstvení bylo dostatečné. Dokonce byla možnost zvolit si pivo dvou různých značek.

     Po příjezdu jsme se potkali s Matysem a Damjanem. Od Matyse, který společně se zraněným Kuchtou celou akci moderoval, jsme zjistili program a hledali strategické pozice, aby nám nic podstatného neuteklo. Celý program byl postaven na FMX. Jako doplněk pak byly MTB, Pitbike a motokrosová omladina. Samozřejmě nesmím zapomenout na ONSET.

     Celá akcička proběhla naprosto bez problémů a jezdci v čele s Liborem Podmolem předvedli neskutečnou sestavu triků, ani MTB jezdci s Damjanem jako lídrem nezůstali pozadu a předvedli, co všechno se dá s kolem předvádět. Jeden z pitbikerů pak dal svůj první backflip před publikem. Celý večer pak zakončila kapela ONSET bezvadným koncertem. Prostě pohoda! Celou akci jsem nafotil a postupně budu do galerie přidávat fotečky, které se náhodou povedly.:-)

     V případě, že budete mít příští rok cestu kolem a akce se bude opakovat, určitě se jděte podívat a odejdete stejně jako my s nezapomenutelným zážitkem.

Kuchto dík!

 

Náhledy fotografií ze složky FMX

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář