Jdi na obsah Jdi na menu

Strana svobodných občanů - Petr Mach u Daniely Drtinové

Nemohu zcela souhlasit se vším, co strana prosazuje. V současné době, je to ale snad jediná pravá alternativa. 

Nemohu již uvěřit především ODS, že se změní. Přes všechna vyjádření vidím na kandidátkách stejné lidi. Pavel Blažek, strůjce spolupráce s ČSSD v Brně, pro mě prostě není důvěryhodný, a stejně tak nechápu i voliče Onderky, že jim to zase sežerou, a to nemluvím o osobních důvodech, sliby, sliby a lži. A těchto hochů je víc, ne jen on, co mě lhali do očí. Pak věřte, že to jde změnit. 

Zřejmě to Svobodným hodím do bedýnky a budu doufat a věřit, že se nevykřiví jako všichni ostatní. 

Když jsem poslouchal předvolební debaty, je neskutečné, jak neexistuje žádná sebereflexe a to u žádné ze stran fungujících v parlamentu. Jen slyšíme, to ne my, to oni co tu byli před námi.

Osobně jsem se nějakou dobu s tímto druhem lidí potkával pracovně a chápu princip demokracie, nelze vždy prosadit do důsledku představy strany, pokud nemáte dostatečný mandát. Ale je peklo a měli by to vidět lidé, co vhodí lístky do bedýnek, jak na sebe na zastupitelstvu plivou a za dveřmi se v podstatě obejmou, "tak co, zajdeme na oběd" . Věřte, že je to jen HRA o prachy a moc, Je obdivuhodné a strašné současně, že někdo je ochoten něco udělat a poslouchat rady "odborníků", prostě těm co dané věci rozumí, aby vymyšlená věc fungovala a teprve pak myslet na svůj prospěch. I to jsem zažil na vlastní kůži. Jsou i tací politici, kteří sem tam něco myslí dobře a vážně. Ale těch se vlastní pro jistotu při nejvhodnější situaci zbaví a nakydají na ně špínu.

Stačí poslouchat ekonomy a lidi z branže. Kde jsou všechny seriózní průzkumy a plány a NERVy a jejich návrhy a posudky. Ty se nehodí. Nedá se z nich krást, a když, tak málo.

Zkusím tedy věřit ještě znovu, ale někomu jinému, kdo v těch lavicích skutečně neseděl.

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář